duminică, 6 ianuarie 2019

Descoperiri încă neînțelese de oameni!

Descoperiri

Hieroglifele din Abidoss

În secolul trecut într-un templu din Egipt au fost observate câteva hieroglife neclare, care seamănă foarte mult cu tehnica militară din prezent: un tanc, un elicopter și un avion. Aceste hieroglife încă nu au fost descifrate. Se presupune că este vorba despre contopirea mai multor hieroglife în unul singur.

Pietrele negre Iki

În secolul 16 în Peru au fost descoperite pietre negre pe care erau incrustate figuri ciudate. Cu toate acestea sensul unor figuri este clar. Astfel, pe aceste pietre poți vedea harta cerului înstelat, aparate de zbor și instrumente de cercetare a cosmosului. Pe una dintre aceste figuri poate fi văzut un om călare pe un dinozaur…

Piramida Albă din China

La finalul celui de-al doilea război mondial În China un pilot american a observat o construcție de 300 de metri înălțime într-un sat părăsit. Piramida este de două mai înaltă decât celebra piramidă a lui Kheops. Nici până în prezent nu se știe cine, când și pentru ce a ridicat această construcție grandioasă.

Valea ulcioarelor din Laos

În Laos la 1000 de metri altitudine există o vale în care pot fi văzute ulcioare din piatră care cântăresc câte 6 tone fiecare. Este cert că ele au fost făcute 2000 de ani în urmă, însă nu se știe cine și pentru ce le-a făcut. De asemenea, încă o dificultate reprezintă faptul că ulcioarele sunt făcute din piatră care nu este tipică acestor locuri.

Harta Veche 

Un colecționar pe nume Liu Han din China în 2001 a cumpărat o hartă veche făcută în 1763. Însă la o cercetare mai atentă s-a văzut că harta datează de fapt din anul 1418. Pe ea pot fi văzute continentele americane și asta cu 74 de ani mai înainte ca America să fie descoperită!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu